Retro petrol
Image default
Recreation / Motorcycles

Private lease

Een auto leasen? Het is vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld. Een private lease contract afsluiten en een auto tot uw beschikking hebben is meer dan gewenst. U hoeft zo niet in een keer de volle prijs te betalen voor een auto en geniet van goede voorwaarden. Xleasy biedt een ruim aanbod aan private lease modellen voor privé gebruik. Hoe het precies werkt om een auto te leasen? Dat leest u hier.

Kosten inbegrepen
Wanneer u een auto least, betaalt u een vaste prijs per maand exclusief benzinekosten. De vaste prijs bevat veel kosten. Zo betaalt u nooit reparatiekosten, bandenwisseling, verzekeringen en belastingen. Het is daarom is veel gevallen erg voordelig om een private lease af te sluiten. U geniet van de beste voorwaarden en een vaste prijs voor de auto.

Een ruim aanbod
Xleasy biedt een ruim aanbod aan. Zo kunt u al voor € 169,- per maand al een auto leasen. Kies een voordelig en compacte auto, of een ruime gezinsauto. Voor iedereen is er een geschikt model te vinden. U heeft een ruim aanbod aan verschillende merken, kleuren en modellen.

Voor een overzicht aan het complete aanbod aan private lease modellen kunt u een kijkje nemen op de website. U kunt hier eenvoudig meer informatie inwinnen en een offerte aanvragen voor een private lease.