Retro petrol
Image default
Recreation / Motorcycles

Vergroot jouw zichtmogelijkheden op de weg

Rijd jij regelmatig in een tractor, ambulance of vrachtwagen, maar word je gedurende het rijden beperkt in jouw zicht door de gigantische afmetingen van het voertuig? Breng dan niet langer de verkeers- en voertuigveiligheid in gevaar, maar onderneem actie! Bekijk snel het volgende product van zichtspecialist in het verkeer Van Zwitserland, waarmee jij jouw zichtmogelijkheden aanzienlijk vergroot.

Van Zwitserland biedt een ruim aanbod aan achteruitrijcamera’s, die jou ondersteunen in het verkeer. Door de geavanceerde camera aan de zijkanten of achterkant van het voertuig te monteren, zorg jij ervoor dat je geen last meer hebt van een dode hoek tijdens het rijden. Hiermee voorkom je niet alleen ongelukken, maar ook grotere schade of stilstand op de weg. De achteruitrijcamera maakt het bovendien mogelijk om moeiteloos te rijden in het verkeer en de trekhaar makkelijk te koppelen aan een aanhangwagen bijvoorbeeld, omdat je meer zicht hebt op (de gevolgen van) de handelingen die je verricht. Voor ieder voertuig bieden wij een andere achteruitrijcamera, dus voor een bestelbus camera moet je zeker geen achteruitrijcamera vrachtwagen bestellen ‘omdat die vast ook wel werkt’. Het uitzoeken van een geschikte achteruitrijcamera is een proces dat zorgvuldig doorlopen moet worden, waarbij de experts van Van Zwitserland jou graag bij helpen! Kies uit verschillende uitvoeringen, waaronder de draadloze achteruitrijcamera of een waterdichte camera, waarmee jij door weer en wind kan rijden. Daarnaast maakt het niet uit of jij dag- of nachtwerk verricht in de vrachtwagen, tractor of ambulance door de ledlampen in de achteruitrijcamera’s. Wees door voorbereid op iedere klus met deze geavanceerde achteruitrijcamera’s van Van Zwitserland!

Moet jij regelmatig de weg op met een gigantisch voertuig, maar kun jij niet altijd zien wat er om de wagen heen gebeurt op de weg? Wees ongelukken en schade dan voor met de achteruitrijcamera’s van zichtspecialist Van Zwitserland! Bezoek snel de website of neem contact op met één van onze experts voor een persoonlijk advies.

https://www.vanzwitserland.nl/