Retro petrol
Image default
Recreation / Motorcycles

Een snorscooter kopen voor mijn oom

Ik moest voor mijn oom een snorscooter zien te regelen. Zijn oude snorscooter was helaas aan de oude kant geworden en was daarom toe aan een vervanger. Ik vind het leuk om hierbij te helpen, omdat ik scooters in het algemeen interessant vind. Bovendien wist ik een paar goede dealers en winkels waar mijn oom terecht kon voor een nieuwe snorscooter. Dus ging ik samen met mijn oom op zoek naar de perfecte snorscooter.

Hetzelfde merk snorscooter vinden

Toen ik met mijn oom over een nieuwe snorscooter had, vond hij eerst het idee niet fijn. Hij vond zijn oude snorscooter zo fijn om mee te rijden dat hij hem eigenlijk niet weg wilde doen. Maar hij was zo oud en geslopen, dat deze echt vervangen moest worden. Uiteindelijk was hij het met mij eens dat deze vervangen moest worden, maar op een voorwaarden. Hij wilde precies hetzelfde merk weer voor zijn snorscooter. Dat kon ik wel voor hem regelen. Ik kende namelijk een paar aanbieders die zijn merk in de showrooms hadden staan en waar we meteen naartoe konden. Bij de eerste aanbieder konden we helaas niet een snorscooter vinden onder ons budget dus zijn we verder gegaan naar de tweede en dat was Polderscooter.

Polderscooter is de dealer voor alle scooters

We liepen door de showroom heen en ik merkte meteen dat mijn oom zich een stuk prettiger voelde bij deze aanbieder dan bij de vorige. Een vriendelijke medewerker daar heeft ons geholpen met het zoeken naar de ideale snorscooter voor mijn oom. Uiteindelijk hebben we die ook gevonden! Ze hadden het merk van de snorscooter in de showroom staan en dit was een verbeterde versie van de oude. Hij heeft een proefrit ermee gemaakt en was helemaal verkocht! Nu rijdt hij rond in zijn nieuwe snorscooter en ik heb hem nog nooit zo blij gezien.

Bezoek de website

Bent u op zoek naar een scooter of wilt u een scooter leasen? Bekijk dan de website van Polderscooter voor meer informatie over het assortiment en diensten die zij aanbieden aan u. U kunt ook gerust een keer langs komen in een van onze showrooms.