Retro petrol
Image default
Recreation / Motorcycles

Brommer onderdelen

Je hebt een mooie brommer, en die wil je ook zo lang mogelijk in perfecte staat houden. Toch kan elke brommer slijtage of mankementen vertonen. Vroeger moest je voor brommer onderdelen naar de garage en die ter plekke laten repareren. Als je een beetje handig bent kun je zelf veel brommer onderdelen vervangen, voor sommige brommer onderdelen hoef je niet eens handig te zijn! Dankzij internet kun je direct brommer onderdelen bestellen voor de laagste prijs en direct uit voorraad leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan deze onderdelen en accessoires voor jouw brommer:

 

Accu’s

Er zijn veel soorten accu’s voor de brommer te koop. De prijzen starten zeer laag, je kunt ook kiezen voor een luxere accu met de meest moderne technologie. Het hangt ook af van het soort brommer dat je rijdt. Voor een zware brommer kan een gel accu uitkomst bieden. Die zijn bij aanschaf duurder maar ze hebben een langere levensduur dan een lood accu en ze kunnen goed overweg met zwaardere brommers.

 

Cilinders

Dit zijn brommer onderdelen waar je niet zomaar op moet besparen. Daarom kun je het beste kiezen voor merk cilinders zoals die van Airsal, Artek, DMP, Gilardoni en Malossi. Je kunt complete cilinder kits bestellen, het is ook mogelijk om een kop, o-ring, nokkenas of tuimelaar los te bestellen. Kies het juiste merk en model en je kunt de levensduur van jouw brommer aanzienlijk verlengen!

 

Kappen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, je zal tijdens de levensduur van een brommer vast wel eens een kapje hier en daar zien scheuren of breken. Geen probleem, deze brommer onderdelen zijn gewoon los te bestellen. Of het nu een voorkap, achterkap, zijkap of een kap ertussen betreft, grote kans dat je de kap die jij nodig hebt snel kunt vinden in de online winkel.

 

Brommer onderdelen en accessoires

Naast de onderdelen om jouw brommer te repareren kun je de brommer uiteraard ook een stukje mooier en beter maken. Bijvoorbeeld met mooie verchroomde buitenspiegels of sierbeugels. Je kunt ook stickersets kopen met merk en model zoals een Vespa Primavera om die oude merkstickers te vervangen. Je kunt ook van een budget scooter een Primavera proberen te maken, maar dan zul je nog wat meer Vespa brommer onderdelen moeten bestellen!

http://www.scooterkopenonline.nl/