Retro petrol
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Oldenzaal: dit nieuwe plan opent deuren die dicht waren

Schildersbedrijf in het mooie Oldenzaal. Dus veel meer werk, veel meer winst, een zeer sterke groei van het bedrijf. Kortom een gouden toekomst ligt in het verschiet. De directie bestaande uit Ad van de Gele Lo. Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo droomt al flink en hardop van pretparken en attractieparken in ons eigen land zoals De Efteling in het Brabantse Kaatsheuvel. Goede wijn behoeft geen krans. U en ik zijn er vast wel eens op bezoek geweest, in De Efteling. Schildersbedrijf Oldenzaal.

De directie denkt aan heel veel schilderen in De Efteling

Schildersbedrijf Oldenzaal. En toen zeker het bos bezocht, lekker helemaal vol met sprookjes. Sprookjes bestaan dus wel degelijk. Het huisje van Hans en Grietje, de heel lelijke heks, die altijd heel boos is en heel veel slechte streken uithaalt. En dan, jawel, daar is ie dan, in vol ornaat, de gruwelijke boze wolf. Deze boze wolf die zo heel graag in je flikker bijt. Die grote rotzak van een wolf in zijn gruwelijke strijd met Roodkapje. Roodkapje, het lieve meisje van alleen maar heel veel goede wil. Schildersbedrijf Oldenzaal.

In het echte leven is de wolf aan een grote opmars bezig

Schildersbedrijf Oldenzaal. Steeds meer duikt de wolf op, op allerlei vreemde plekken. De wolf duikt vooral op  plekken waar schapen vertoeven. Want daar is de wolf tuk op. Hij lust niet alleen Roodkapjes maar ook schapen gaan erin als koek. Ja, hij houdt heel veel van een lekker boutje. De wolf is de hele grote schrik, zeg maar de nachtmerrie van elke, brave herder. De wolf is voor de herders echt de vijand, de rotzak, de Gargamel. Al diverse keren heeft de wolf heel hard toegeslagen.