Retro petrol
Image default
Woning en Tuin

Tips voor jouw nieuwe marmeren schaal

Met een marmeren schaal in je interieur steel je gegarandeerd de show. Door het kwalitatieve en stevige karakter van het marmer valt je schaal direct op. Je kunt hem, zoals veel mensen, gebruiken als een simpele fruitschaal. Je kunt er ook voor kiezen er belangrijke documenten of je sleutels in te bewaren, zodat je hiervoor één overzichtelijke plaats hebt ingericht. Waar je de schaal ook voor gebruikt, de schaal ziet er altijd fantastisch uit binnen je interieur. Een marmeren schaal kopen is dus zeker geen gek idee. Maar waar vind je dergelijke schalen? Hiervoor raden wij je aan eens een kijkje te nemen bij IndoMarmer. Deze aanbieder heeft het grootste assortiment voor de laagste prijzen. En dat is nog niet alles, want er zijn nog veel meer voordelen. Zo krijg je bijvoorbeeld ook 14 dagen bedenktijd en gratis verzending voor bestellingen boven de 100 euro.

 

Kies je voor een voet of niet?

Marmeren schalen zijn eigenlijk op te delen in twee soorten categorieën. die eerste categorie is de schalen met een voet. De tweede is logischerwijs een schaal zonder voet. Het praktische verschil tussen beide uitvoeringen is niet zo groot, al kan het wel degelijk een impact hebben op de uitstraling. Daarom is het belangrijk hier goed over na te denken. Wat vind je zelf mooi? Maar ook: wat past goed bij je interieur? Zo kies je altijd de optie die het beste bij je past. Ben je op zoek naar de meer stijlvolle uitvoering? Dan is de optie met voet waarschijnlijk de beste optie voor jou. Hoewel je hier net wat minder ruimte in hebt, is het verschil eigenlijk verwaarloosbaar. Je krijgt hier wel een nog luxere uitstraling voor terug. Kun je echt niet kiezen? Dan kun je ook besluiten zowel een uitvoering met als zonder voet te kopen. Deze kun je op dezelfde plek afwisselen of op twee plekken in je woning neerzetten. Zo creëer je samenhang binnen of tussen verschillende ruimtes en heb je meerdere plekken waar je handig je spullen kwijt kunt.

 

Voor welke kleur kies je?

Je denkt bij een marmeren schaal al snel al een aantal vaste kleuren, zoals zwart of crème. Deze kun je natuurlijk ook aanschaffen, maar er is meer. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een opvallendere kleur, zoals rood marmer, riviersteen of onyx. Kies een kleur die lekker opvalt of juist goed aansluit bij de rest van je interieur. Jij bepaalt!