Retro petrol
Image default
Woning en Tuin

Ga je voor tegels inclusief leggen? Dan kan dit een hoop geld schelen!

Bij veel bedrijven kun je terecht voor een mooie tegel voor in huis of in de tuin, maar niet ieder bedrijf biedt hierbij tegels inclusief leggen aan. Haal je ergens de tegels vandaan en moet je daarna nog een ander bedrijf inhuren om de tegels te leggen? Dan kan dit een hoop geld kosten. Bij Natural Stones kun je hele mooie tegels kopen en kan je de tegels inclusief leggen kiezen. Doordat je hier je stenen en het leggen laat doen, hebben ze een mooi pakket samen gesteld wat veel voordeliger is dan wanneer je dit ergens anders laat doen. 

Wat zijn de pakketten?

Bij Natural Stones kun je uit veel verschillende stenen kiezen. De stenen komen uit het buitenland en worden geïmporteerd naar Nederland. Ze hebben een mooi assortiment die bestaat uit vloertegels, tuin tegels, keukenbladen en steenstrips. Alle vloertegels bestaan uit keramische tegels. Het bedrijf is gespecialiseerd in natuurstenen, keramiek, composiet, graniet, hardsteen en marmer. 

De kosten van de tegels inclusief leggen pakketten hangen af van de soort steen, de grootte, de oppervlakte en of deze mat of glanzend zijn. Je bent in ieder geval een stuk minder kwijt aan kosten wanneer je kiest voor tegels inclusief leggen bij Natural Stones. 

Showrooms

Ben je niet helemaal zeker of je de tegel op het plaatje mooi vind? Wil je het graag ergens zien of wil je het in een showroom zien? Kom dan gerust langs bij de showrooms van Natural Stones. Wil je graag een advies over een steen of over de plek waar deze geplaatst moet worden? Dat is geen probleem! De medewerkers bij de showrooms van Natural Stones geven gratis advies alleen voor jou! 

Op de website kun je contact opnemen als je vragen hebt of graag een afspraak wilt maken of de stenen wilt bestellen die jouw woning gaan veranderen in je droom woning.