Retro petrol
Image default
Banen en opleidingen

Drukker

Beschrijving van de baan

In dit bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrukking en verpakking, streeft u als printerfabrikant naar het hoogste kwaliteitsniveau. In deze organisatie zijn medewerkers de sleutel en zijn er veel groeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Je werkt in een beknopt vijfploegensysteem en kunt met aansluitende opleiding en ervaring direct tot 3800 euro per maand verdienen! Benieuwd naar het evenement? Snellezen.

In deze functie als drukker ben je betrokken bij het opzetten en bedienen van verschillende persen. U kunt kleuren mengen en ervoor zorgen dat alle kleuren aan de juiste kwaliteitseisen voldoen. Als er storingen optreden, moet u deze zo snel mogelijk identificeren en doorgeven aan uw manager. Je bent tenslotte verantwoordelijk voor het bieden van een veilige werkomgeving voor jezelf en je collega’s. Om voor deze functie in aanmerking te komen, moet je een MBO-diploma grafisch niveau 4 hebben en een aantal jaren printervaring hebben opgedaan, of je hebt jarenlange ervaring met rotatiediepdruk. U kunt een vergrootglas gebruiken om zelfstandig te controleren op kleurafwijkingen en u zult problemen tegenkomen met de spectrometer. Je werkt graag in een vijfploegendienst en bent bereid je verder te ontwikkelen door middel van trainingen en diverse cursussen.

Overige

Je krijgt de volgende beloningen:

  • -Maandsalaris inclusief toeslagen tussen 3200 euro en 3900 euro;
  • -Reisvergoeding;
  •  -Werken voor aantrekkelijke werkgevers;
  •  -Groeimogelijkheden binnen de organisatie.

https://www.vindazo.nl/keywords/drukker.html