Retro petrol
Image default
Banen en opleidingen

International Product Manager

Weinerberg is ’s werelds grootste baksteenfabrikant en staat op de eerste plaats op de Europese markt van kleidakpannen, met 202 productiecentra in 30 landen / regio’s. We behouden ook een leidende positie in Europese betonstraatstenen voor CEE en leidingsystemen.

Om onze divisie Wienerberger Building Solutions (WBS) verder uit te bouwen, zijn we momenteel op zoek naar een productgroep Facing Solutions.

Internationale productmanager

Jouw verantwoordelijkheden

Producten en oplossingen ontwikkelen, gericht op specifieke marktsegmenten in Europa, met de nadruk op markten in West-Europa en Scandinavische landen.

Bewaak de markt en marktsegmenten (bestaande en toekomstige trends, producten en oplossingen) om nieuwe manieren te vinden om onze klanten veilig, snel en tegen lagere totale installatiekosten te helpen om innovatieve en mooie buitenmuuroplossingen te installeren Programma.

Monitoring en analyse van technologieën en duurzame trends om oplossingen in deze categorie aan te passen aan de nieuwste en toekomstige normen.

Beheer de ontwikkeling van (sub) categoriestrategieën om duidelijke strategische keuzes te maken voor verschillende markten, marktsegmenten en oplossingen voor lokaal productbeheer en verkoop.

Beheer de ontwikkeling van producten, oplossingen en accessoires die aan deze strategieën voldoen

Analyseer, identificeer en optimaliseer de marktbenadering voor verschillende oplossingen in de categorie om de waarde van Wienerberger en zijn stakeholders te vergroten.

Ontwikkel innovatieve voorstellen met bijbehorende businesscases om de winstgevendheid op korte en lange termijn van het product / de oplossing en de categorie ervan duidelijk te laten zien.

Werk samen met / sluit lokale en internationale productmanagers van collega’s uit in deze categorie / ondersteun ze en geef ze de beste praktijken en begeleiding.

Werk samen met belangrijke interne en externe besluitvormers en houders van kennis / oplossingen / innovatie

Beheer en bewaak toegewezen project- / categoriebudgetten

Jouw profiel

 • Master of Science in architectuur of architectuur
 • Aanvullende zakelijke training heeft de voorkeur
 • Ervaring hebben met productmanagement, bij voorkeur in een internationale omgeving
 • Ervaring in de bouw heeft de voorkeur
 • persoonlijke vaardigheden:
 • Diplomatiek, communicatief, overtuigend
 • leiderschap
 • Vaardig in het Engels, andere talen hebben de voorkeur
 • Bereid om vaak in de omgeving te reizen.

Ons aanbod

 • Je wordt onderdeel van een internationaal gerenommeerde organisatie.
 • In deze uitdagende functie krijg je het initiatief en ontwikkel je de functie verder.
 • We hechten veel belang aan de duurzaamheid van onze producten en medewerkers.

In ruil voor uw expertise en inzet bieden we aantrekkelijke salarispakketten, inclusief extralegale voordelen en de nodige opleidings- en carrièremogelijkheden.


https://www.vindazo.be/vacatures/innovation-manager.html