Retro petrol
Image default
Aanbiedingen

Waar moet je op letten bij aankoop van een herenpyjama?

Waar moet je op letten bij aankoop van een herenpyjama? 

Je bent op zoek naar een nieuwe herenpyjama, maar weet niet goed waar te beginnen. Het aanbod is reuze. Je wil immers niet dat je een online aankoop doet en de pyjama vervolgens niet blijkt te passen of heel anders is dan je verwachtte. Waar moet je op letten om de beste pyjama te vinden? Hieronder vind je de belangrijkste vragen over het brede assortiment aan herenpyjama’s en hoe jij het beste exemplaar kunt vinden.  

 

Welk model vind ik mooi?

Dat er veel soorten heren nachtkleding zijn, is wel duidelijk. Een eerste keuze om de juiste pyjama te vinden is door te bepalen naar welk model je op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld graag warm slapen en ervaar je knoopjes vaak als een last, dan kun je het beste kiezen voor een huispak of een pyjama met lange mouwen. Of wil je graag een luxere pyjama en wil je dat deze functioneel is? Kies dan voor een nachthemd. Zo kun je zelf bepalen welke knoopjes je opendoet en waarin je spullen in je zakken kwijt kunt. Daarnaast bestaan er ook nog shortama’s voor de slapers die het snel warm hebben tijdens hun nachtrust. Door de korte mauwen en broekspijpen kun je heerlijk koel slapen. 

 

Welk materiaal vind je het fijnst om te dragen?

Een andere keuze die je moet maken is het materiaal waaruit je pyjama bestaat. Slaap je graag warm of wil je dat de pyjama aanvoelt als een tweede huid? Elk materiaal heeft unieke eigenschappen. Het is daarom goed om na te denken over wat je wil dat de pyjama jou biedt. Katoen is bijvoorbeeld een heerlijk materiaal voor de warme zomers, omdat de stof ademt en vocht afvoert. Een pyjama gemaakt van flanel is dan weer zacht voor de huid en heerlijk warm. 

 

Wat is mijn maat?

Dat de pyjama de juiste maat heeft, is van invloed op je slaapcomfort. Een te grote pyjama kan ervoor zorgen dat je verdrinkt in de pyjama en je niet meer lekker kunt liggen. En een te krappe pyjama zit al helemaal niet fijn. Als je niet zeker bent over de maat, is het belangrijk om goed naar de afmetingen in de maattabel te kijken. Hierin kun je aflezen welke maat het best past bij de afmetingen van jouw lichaam. Twijfel je nog steeds? Dan is het verstandig om twee maten te bestellen of contact op te nemen met de webshop voor persoonlijk advies. 

 

 

https://www.sliponline.nl/