Retro petrol
Image default
Zorg

Volg revalidatie in Arnhem

Wanneer u hulp nodig heeft bij herstel of zelfstandig(er) wilt leren leven met de ervaren gevolgen of beperkingen ten gevolge van chronische pijn, kunt u in aanmerking komen voor een revalidatie in Arnhem. De aanpak van deze kliniek is uniek. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in medische specialistische revalidatie.

Behandeling bij  revalidatie in Arnhem

U kunt naar revalidatie in Arnhem worden verwezen door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist. De revalidatie in Arnhem staat voor een innovatieve maar bewezen effectieve aanpak. Door het streven naar een snelle toegang tot zorg, zo min mogelijk bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur, zorgen wij voor de revalidatiebehandeling die het beste bij u past. Bij revalidatie in Arnhem  bieden wij een vernieuwende en effectieve medisch specialistische revalidatiebehandeling aan. Wanneer er een indicatie voor behandeling wordt gesteld, stellen wij samen met u persoonlijke doelen op. Gedurende de medisch specialistische revalidatiebehandeling monitoren wij uw ontwikkeling en evalueren deze periodiek met u waardoor behandeling op maat geboden kan worden. Medisch specialistische revalidatiebehandeling bij revalidatie in Arnhem betekent dat er naast behandeling gericht op effectief  omgaan met uw (chronische) klachten passend bij uw levenswijze, ook aandacht is voor (preventieve) leefstijladviezen.

Hoe werkt een behandeling?

Na het kennismakingsgesprek bij revalidatie in Arnhem met de casemanager volgt een uitgebreidere intake. Tijdens deze intake wordt u gezien door een psycholoog, fysiotherapeut en een revalidatiearts  en wordt er aan de hand van de bevindingen een advies voor revalidatie in Arnhem opgesteld. Wanneer er een indicatie voor een medisch specialistische revalidatiebehandeling is, wordt een behandelvoorstel gedaan. De revalidatie in Arnhem bestaat uit een aantal modules die gezamenlijk als doel hebben om u beter te leren omgaan met de ervaren pijnklachten en de gevolgen daarvan voor het dagelijks functioneren. Per module stelt u samen met de betreffende therapeut van revalidatie in Arnhem uw persoonlijke doelen op.