Retro petrol
Image default
Woning en Tuin

Veiligheidsbeslag op alle sloten

Door veiligheidsbeslag op alle sloten in en rondom het huis te laten monteren door slotenmaker Den haag kun je inbraak voorkomen. Sloten kunnen namelijk altijd op brute wijze geforceerd worden met een boormachine maar een veiligheidsbeslag voorkomt dit.

Wat is het?

Een veiligheidsbeslag is een frame dat op het slot wordt geplaatst. Je kunt het zien als een hoesje dat je telefoon beschermt maar dan voor sloten. Hierdoor is het voor inbrekers niet mogelijk om bij het slot te komen. Veiligheidsbeslag kan door een slotenmaker Den Haag worden gemonteerd. Het is een goed plan om gelijk op alle sloten een veiligheidsbeslag te laten monteren.

slotenmaker-den-haag.com/

Anti-inbraak sloten

Anti-inbraak sloten hebben nooit standaard een veiligheidsbeslag en kunnen dus nog geforceerd worden. Het is daarom verstandig om te kiezen voor anti-inbraak sloten in combinatie met veiligheidsbeslag. Het wordt inbrekers onmogelijk gemaakt wanneer op een anti-inbraak slot ook nog eens een veiligheidsbeslag zit.

Voor de voorwaarden en combinaties kun je altijd een offerte aanvragen voor de slotenmaker Den Haag veiligheidsbeslag. Wanneer je het aantal opgeeft kunnen ze je meteen vertellen hoeveel het gaat kosten en ze kunnen je ook vrijblijvend advies geven over inbraakbeveiliging. Het plaatsen van inbraakbeveiliging is namelijk ook een optie.

locksecure.nl/

Gerelateerde artikelen

Ga je voor tegels inclusief leggen? Dan kan dit een hoop geld schelen!

Tips voor jouw nieuwe marmeren schaal

Vergroot de veiligheid op straat met betonnen biggenruggen