Retro petrol
Image default
Cadeau

Kerstcadeaus voor de reislustige vrouw

Heb je moeite met de juiste kerstcadeaus voor haar te vinden? In deze lijst vind je voldoende inspiratie voor de mooiste reiscadeaus.

Warmhartige reiscadeaus om een vrouw in de winter blij te maken

De kerstperiode staat weer voor de deur en daarmee de stress om de mooiste cadeaus voor jouw geliefden te vinden. Geen zorgen, wij helpen jou graag een handje! Heb jij een vriendin die graag reist? Dan vind je in deze lijst de perfecte kerstcadeaus voor haar.

 

Thermos flessen met mooie print

Wat is er fijner in de winter dan warm eten of drinken hebben? Zeker als je op reis bent! Met een speciale thermos fles voor eten houd je gemakkelijk jouw pasta of soep warm. Doe hier een thermos fles bij voor warme thee, koffie of chocolademelk en je hebt het perfect kerstcadeau voor haar in de winter.

 

Reisboeken om mee onder een dekentje te kruipen

Niet iedereen gaat in de winter op reis, maar dat moet je er niet van weerhouden om alvast wat voorpret te hebben. Geef daarom een leuk reisboek cadeau. Heb je jouw vriendin al horen praten over een plek waar ze graag heen zou willen? Geef dan een boek gericht op dat land of die stad. Of geef een algemeen reisboek cadeau, bijvoorbeeld over duurzame reizen of met ideeën voor op de bucketlist.

 

Een handige toilettas voor op reis

Voor de reisgrage vriendin is niks zo fijn als een goede toilettas. Kies er één met verschillende vakken die makkelijk in te delen zijn. Kijk daarnaast of je de toilettas ook op kunt hangen—dit maakt het gebruik van de toilettas namelijk extra prettig op reis. Daarna wil je uiteraard ook dat de toilettas een leuk printje of leuke kleur heeft. Wanneer je dit vindt, is dit een zeer geslaagd kerstcadeau voor haar.

 

Wanddecoratie met mooie reisfoto’s

Maakt jouw vriendin altijd foto’s op vakantie? Vraag dan eens of ze een aantal naar jou toestuurt en maak hier een mooie wanddecoratie van. Bestel bijvoorbeeld één print op mooi glas voor aan de muur of ga voor een verzameling van foto’s als hexagoon tegeltjes.

 

Een mobiele fotoprinter

Een ander leuk reiscadeau voor een vriendin die graag foto’s maakt, is een mobiele fotoprinter. Als je foto’s maakt met jouw telefoon of de foto’s van jouw camera naar jouw telefoon stuurt, print je deze met de mobiele fotoprinter direct uit. Leuk om direct in een reisjournal te plakken of aan de lokale bevolking te geven.

 

Sieraden met reisthema

Een ander mooi kerstcadeau voor haar is een sieraad met een reisthema. Denk bijvoorbeeld aan een armbandje met een vliegtuig of een ketting met een wereldbol. Of mooie oorbellen in de vorm van een vliegtuigje of ander symbool dat jouw vriendin aan haar reis doet terugdenken.

 

Een verrassingsreis

Het ultieme cadeau om aan een reiziger te geven is natuurlijk een verrassingsreis. Je vindt verschillende organisaties op internet die dit aanbieden. Het idee is dat je van tevoren niet weet waar je heen gaat—hier kom je pas achter op het moment dat je op het vliegveld of treinstation staat.