Retro petrol
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl 

Taartjes per post

Brievenbusbanket is een online webshop waar u ambachtelijk gebak kan bestellen wat door de brievenbus geleverd kan worden. Na lang ontwikkelen heeft Brievenbusbanket.nl heerlijke taartjes geproduceerd, die precies in een brievenbus afmeting doosje passen. Een groot voordeel voor de ontvanger van dit brievenbus cadeau is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het gebak van de bezorger aan te nemen. Dit maakt het voor de ontvanger makkelijker en nog leuker!

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende soorten en maten gebak per post waaruit u kan kiezen. Zo kunt u een kiezen uit; Haagsche Hopjes Banket, Chocolade Banket, Kaneel Banket en Walnoot Sinaasappel Banket. Ook is er de mogelijkheid om in de grotere maten brievenbus doosjes verschillende soorten te combineren waardoor de ontvanger van het gebak een heerlijke proeverij heeft aan taartjes per post.

Brievenbus Cadeau 

Het ontvangen van een brievenbus cadeau in de vorm van een taartje is een originele ervaring. Het gebak is verpakt in een mooi doosje en zodra te ontvanger het doosje open maakt staat daar een persoonlijk bericht van de verzender. Hierna kan de ontvanger alleen of samen met gezelschap genieten van het ambachtelijke banket. 

Het verzenden van een brievenbus cadeau wordt voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. U bezoekt als eerste de webshop, maakt een keuze uit het rijke assortiment, u schrijft een persoonlijk bericht voor de ontvanger en u rekent gemakkelijk af met IDEAL. U kunt een taartje per post versturen omdat iemand dit verdiend heeft of omdat jarig is. Moederdag en Valentijnsdag staan ook alweer om de hoek te kijken. 

Zakelijk bestellen

Thuiswerkend personeel of collega’s en verdienen zij wat extra aandacht in deze periode? Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in zakelijke bestellingen. Of u nou 10 of 10.000 brievenbus taartjes wilt versturen voor uw personeel of zakelijke relaties, het is allemaal mogelijk. 

Sinds kort kunt u ook relatiegeschenken in uw eigen huisstijl bestellen op Brievenbusbanket.nl. U kunt contact opnemen met de klantenservice via de telefoon of e-mail voor de vele opties. Op e-mails wordt doorgaaans binnen 2 uur gereageerd. 

https://www.brievenbusbanket.nl/