Retro petrol
Image default
Vervoer en transport

Een verhuislift huren in Zoetermeer

Als je wilt verhuizen van of naar een bovenwoning of appartement dan loop je al snel tegen praktische bezwaren aan. Het trapgat is te nauw of het aantal treden is wel erg hoog. Een onwerkbare situatie voor een verhuisbedrijf. Speciaal hiervoor is de verhuislift ontwikkeld, hiermee kun je veilig, vlot en gemakkelijk tot 450 kg per lift verplaatsen. Tot de 13e verdieping van een appartementencomplex zijn deze liften inzetbaar. Verhuisbedrijf Snelle Jongens nabij Zoetermeer verhuurt verschillende typen verhuisliften, dus er zit altijd wel een model bij voor jouw situatie.

Voorkom ongelukken en blessures: veiligheid staat voorop

Het gebruik van een verhuislift is veel veiliger dan het tillen van zware objecten door het trappenhuis, maar bovenal bespaar je er veel tijd mee. Ook voorkom je blessures aan de rug. Geen gezeul meer in trappenhuizen, maar alles comfortabel en veilig per lift naar boven of beneden. Onze deskundige medewerker bedient de lift, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. De verhuizers helpen uiteraard ook bij het op- en afladen van de verhuislift. Ook bij eengezinswoningen kan de verhuislift van pas komen. Grote of zware objecten passen vaak niet door het trappenhuis, dan komt zo’n lift goed van pas.

Waarvoor kun je de verhuislift zoal gebruiken?

Wij beschikken over verschillende liften, dus voor iedere klus hebben we de juiste lift. De verhuislift is bruikbaar tot 32 meter hoog, daarmee kun je de 13e verdieping bereiken. Een ervaren operator zorgt voor de bediening. De grootte van de (raam)opening is de enige beperking. De verhuislift is te gebruiken voor een complete verhuizing, maar ook bij diverse andere klussen komt de verhuislift goed van pas. Denk aan: piano’s, een zware kluis, zonnepanelen, bouwmateriaal of bouwafval. Ook hebben wij voor sportscholen diverse keren de apparatuur mogen plaatsen op bovenverdiepingen. Er zijn wel enige beperkingen: de verhuislift kun je tot maximaal 10 meter van het pand plaatsen, de maten van het raam zijn bepalend, er mag geen zachte ondergrond (gras of zand) gebruikt worden en het maximale laadvermogen is 450 kg.

De voordelen nog even op een rij

Een verhuislift scheelt je een hoop gesjouw en spaart je rug. Ook bespaar je er een hoop tijd mee. Voor spoedklussen of weekendverhuur brengen wij geen extra kosten in rekening, je betaalt een vast laag tarief van € 60 per uur voor doordeweekse dagen en het weekend. Wij leveren bovendien professioneel personeel voor de bediening en de verhuizing. Ook zullen onze verhuizers uiteraard helpen met het op- en afladen van de verhuislift. Geïnteresseerd in onze handige verhuisliften? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en klik hier voor meer informatie of een offerte.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/verhuisbedrijf-zoetermeer/

Gerelateerde artikelen

Motorspecialistezaak in Nijmegen

Relaxed met de trein naar Disneyland Parijs