Retro petrol
Image default
Vervoer en transport

Relaxed met de trein naar Disneyland Parijs

Relaxed naar Eurodisney? De trein naar Disneyland Parijs brengt je er in ongeveer 3,5 uur zonder stress en zonder dat je met de auto over de lastige ringweg van Parijs hoeft te rijden.

Thalys rechtstreeks naar Disneyland

Sinds 2019 rijdt de Thalys trein uit Amsterdam en Rotterdam rechtstreeks naar Disneyland in Parijs. Met hoge snelheid, van wel 300 km/h, rijdt de Thalys door het Nederlandse en Belgische landschap. Onderweg stopt de trein ook in Antwerpen en Brussel om vanaf daar met hele hoge snelheid naar Frankrijk te rijden. Vlak boven Parijs stopt deze trein op station Charles de Gaulle, het grote vliegveld van Parijs, en rijdt daarna door naar Eurodisney. Je stapt zo’n beetje uit voor de deur van het pretpark en kunt meteen doorlopen naar de ingang.

Een ritje met deze trein duurt zo’n kleine 3,5 uur en je kunt zowel in eerste als tweede klas reizen. Terwijl je in de trein zit kun je rustig een dutje doen, een boek lezen of gezellig een spelletje met je gezin doen om al in de stemming te komen. Bagage is inbegrepen en betaal je niets extra’s voor.

Goedkope tickets trein naar Disneyland

Je kunt je tickets voor de trein naar Disneyland gewoon online kopen. De website Rijden de Treinen.nl heeft een handig overzichtje gemaakt met alle tickets en de vanaf prijzen. De goedkoopste treintickets starten vanaf zo’n 35 euro per reiziger, enkele reis. Voor kinderen betaal je dat bedrag ook, maar jonge kinderen reizen een stuk voordeliger en kinderen tot 4 jaar reizen zelfs gratis.

Wil je meer in luxe reizen dan kun je beter de eerste klas nemen. Je krijgt dan ook een maaltijd aan boord en je hebt extra veel zitruimte waardoor je nog lekkerder in de trein zit.

Wifi is in alle treinen inbegrepen en gratis. Je kunt onderweg dus ook lekker een filmpje kijken, misschien wel een Disney film. Hoe toepasselijk!

https://www.rijdendetreinen.nl/internationaal/trein-naar-disneyland-parijs