Retro petrol
Image default
Beauty en verzorging

Body bar Lavendel: heerlijk geurende bodybar

We willen iets vertellen over onze heerlijke en fijne body bar Lavendel kopen. Deze body bar is eigenlijk best wel een heel bijzondere body bar. Het bijzondere van deze body bar is gelegen in het feit dat deze body bar naast olijfolie (die de body bar erg zacht maakt) een heel belangrijk ingrediënt, namelijk Lavendel. Dit ingrediënt van de body bar Lavendel bestaat uit gedroogde bladeren van de Lavendel dat groeit op de uitgestrekte velden van Frankrijk. De geur van Lavendel geeft een kalmerend en rustgevend effect. Als je de body bar Lavendel gebruikt kom je vanzelf tot rust. Deze body bar is een weldaad voor de huid.

Gebruik van een body bar

Ik zal hier uitleggen hoe je een body bar moet gebruiken. Het gebruik van en body bar is heel simpel. Zelfs mensen zonder universitaire opleiding kunnen zonder probleem een body bar gebruiken. Als je in bad ligt, dan moet je de body bar eerst uit de verpakking halen. Vervolgens pak je de body bar en wrijft er mee over je huid net zo lang tot dat het gaat schuimen. En als het gaat schuimen leg je de body bar in een zeep bakje en tenslotte wrijf je het schuim van de body bar over je huid. De vezeltjes die in elke body bar zitten geven een zalig scrub effect.

Wat je beter niet kunt doen met een body bar

Je moet een body bar niet eten. Een body bar is geproduceerd om je lekker mee te wassen, niet geproduceerd om te  eten. Wij hebben vaak gehoord dat onze body bars er heerlijk uitzien, maar raden af deze te eten. Het eten van een body bar kan tot vergiftiging leiden. Indien men tóch een hapje neemt van een body bar (de body bar Lavendel ruikt heerlijk, maar zou hij ook lekker smaken?), dan raden wij met klem een bezoek bij de huisarts aan. Een huisarts heeft verstand van vergiftigingsverschijnselen die optreden na het eten van een body bar door domme mensen.Gerelateerde artikelen

Maria Galland, kwalitatief en exclusief voor u

Fillers laten zetten bij een gespecialiseerde arts