Retro petrol
Image default
Huishoudelijk

waarom zou jij je keuken wrappen?

je kan je keuken wrappen naar je eigen hele stijl en al de kleuren die je wilt hebben. De experts die zij al binnen 3 dagen klaar met het wrappen van je keuken en het duurt niet 5 weken wat het duurt bij het vervangen bij je keuken. Je kan zelf je keuken wrappen maar het is moeilijk om het netjes en goed te doen. Je moet ook nog een goede kwaliteit folie halen dat overal wel tegen kan gaan. Wrap je keuken heeft een speciale folie dat tegen krasjes kan, en stootvast folie is. Het kan wel zo een 10 jaar mee en er zit zo een 6 jaar garantie op de folie. Je kan zelf ook je eigen keuken wrappen maar het is moeilijk om te doen en je hebt veel producten nodig om je keuken goed te kunnen wrappen. Je hebt een soort van schaaf nodig om de folie netjes en glad te strijken. 

Wat kan je allemaal wrappen van je keuken?

Je kan alles wrappen van je keuken behalve het aanrecht. het aanrecht is van een ander soort materiaal gemaakt. Het folie is van een heel goed kwaliteit en gaat heel sloom pas kapot. Het folie gaat wel bijna even lang mee als een hele nieuwe keuken. Dat is dan pas goede folie. Het folie kost al heel veel geld en daarom is het eigenlijk best duurt om je keuken te laten wrappen. Je keuken wrappen is kort, snel en goedkoper dan normaal dus waarom zou je het niet willen doen? je hebt wel een paar nadelen als je folie hebt. Je kan geen hete pannen op de folie zetten maar daarom doen ze ook geen folie op het aanrecht. Verder heb je geen nadelen, je krijgt geen vingerafdrukken op de kastjes je kan de kastjes ook met een normaal schoonmaakdoekjes schoonmaken. Je hebt ook meer dan honderden kleuren die je kan kiezen. Je kan het dus echt alles zelf kiezen hoe je het precies wilt gaan hebben dus bel wrap je keuken. 

Wat wordt er allemaal gewrapped?

Wanneer jij je keuken laat wrappen dan wrap je alleen de buitenkant en niet de binnenkant. De binnenkant wrappen van de keuken duurt al helemaal lang en het ziet er niet mooi uit. De binnenkant van de kastjes wrappen is moeilijk om te doen. Je keuken laten gewrapped worden is dus in het algemeen goedkoop, want je keuken is eigenlijk gloednieuw maar de binnenkant niet. Je kan zelf ook de binnenkant verven van je kasten maar je kan het beter gewoon wit laten, zodat je alles beter van binnen kan laten zien. Wrap je keuken is op 6 plekken beschikbaar in Nederland. Je kan in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Almere en Eindhoven wrap je keuken bellen. Wrap je keuken zit op al deze plekken die allemaal overal wel dichtbij zit. Je laat je keuken helemaal nieuw lijken. Je keuken kan dan van wit naar helemaal een nieuwe moderne look laten lijken.