Retro petrol
Image default
Aanbiedingen

Verschillende planten voor in jouw tuin

Verschillende planten voor in jouw tuin 

Heb jij een tuin en vind je het lastig om te bekijken welke planten geschikt zijn voor jouw tuin? Wij geven jou graag inspiratie voor het vullen van jouw tuin. De kleurrijke planten zorgen voor een gezellige tuin. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een exotische plant, om het buitenland naar jouw achtertuin te halen. Er bestaan veel verschillende soorten planten, dus er zijn vast planten geschikt voor jouw tuin. Ontdek welke planten jij binnenkort in jouw tuin gaat planten. 

 

Hortensia 

Ben jij op zoek naar een kleurrijke bloeiende plant voor in jouw tuin? Maak dan kennis met de Hortensia. De plant is verkrijgbaar in een aantal verschillende soorten kleuren, zoals wit, paars, blauw, rood of roze. Door middel van deze kleuren, breng jij de nodige kleur aan in jouw tuin. De witte kleur zorgt voor een elegante en rustige uitstraling in jouw tuin. De planten zijn eenvoudig te planten en verplanten. Door middel van een aantal stappen (ver)plant jij binnen no-time jouw Hortensia. Als je de Hortensia eenmaal hebt gepland, dan is het al bijna tijd om te gaan snoeien. 

 

Magnolia 

De Nederlanders staan bekend om hun tulpen. De tulpenvelden in Nederland is een uitstapje voor mensen die niet bekend zijn in Nederland. De Magnolia plant heeft een mooie grote bloem. De bloemen lijken op tulpen, waardoor je het Nederlandse kenmerk naar jouw tuin haalt. In het voorjaar kleurt de Magnolia roze, paarsrood, geel en wit. Ben jij op zoek naar een opvallend soort? Maak dan kennis met de Magnolia stervormige bloemen; dit noemen we ook wel de Stermagnolia. Na verloop van tijd kan de plant uitgroeien tot een sierlijke boom. 

 

Trachycarpus Fortunei 

De Trachycarpus Fortunei is een prachtige palmboom met heerlijke exotische looks. Kijk enkel naar de palmboom voor een heerlijk vakantiegevoel. Je zou denken dat de palmbomen alleen groeien in de tropische landen, maar het tegendeel is waar± deze palmboom kan ook leven in Nederland. Geweldig toch? De palmboom komt niet veel voor in Nederland, dus het is belangrijk om je vooraf goed in te lezen over de verzorging en het verder proces. Ontdek de Trachycarpus Fortunei bij MyPalmShop

 

https://www.mypalmshop.nl/