Retro petrol
Image default
Management

Top small business ideas

 

Top kleine zakelijke ideeën

 

1. Ruimte voor evenementen

Kijk eens naar uw lokale markt: Als er vraag is naar bruiloften, verjaardagen, bedrijfsevenementen en geldinzamelingsacties, maar weinig locaties om die evenementen te organiseren, grijp dan de kans en begin zelf een evenementenruimte. Je kunt planningdiensten aanbieden samen met de locatie, of samenwerken met een ander lokaal evenementenplanningsbedrijf om het ultieme party-planningsteam te worden.

 

2. Binnenhuisdecoratie

In plaats van uw woonkamer voor de 14e keer opnieuw in te richten, kunt u uw liefde voor design toepassen op een bedrijf in binnenhuisdecoratie. Om te beginnen kun je je persoonlijke netwerk gebruiken om hulp te bieden bij het inrichten van woon- en werkruimtes. U kunt uw klanten een uurtarief aanrekenen voor uw werk, samenwerken met uw favoriete meubelzaken of fabrikanten om op commissie te werken of een combinatie van de twee.

 

3. Houtbewerking of meubelbouw

Werk je graag met je handen om mooie, op maat gemaakte meubels te bouwen? Neem een voorbeeld aan Harp Design Co. in Waco, Texas (van “Fixer Upper” faam), en begin je eigen houtbewerkingsbedrijf. Je begint misschien met weekendwerk vanuit je garage, maar als je bedrijf van de grond komt, ben je goed op weg naar je eigen winkel en een gloednieuwe, fulltime carrière waarin je doet waar je van houdt.

 

4. Grafisch ontwerp

Als je een achtergrond hebt in design of kunst, dan is dit business idee een no-brainer. Zelfs als je geen achtergrond hebt op dit gebied, overweeg dan een cursus grafisch ontwerp te volgen – het is relatief eenvoudig op te pikken.

 

Bovendien zijn de hulpmiddelen om deze business op te starten vrij minimaal. Met slechts een paar handige computerprogramma’s – denk aan Adobe, Sketch of Canva – kun je deze lucratieve business binnen een paar weken vanuit je huis runnen. Je moet echter wel klanten vinden, dus probeer te netwerken met kleine bedrijven in je omgeving. Iedereen kan wel een goed ontworpen website, online materialen, e-mailcampagnes, fysiek drukwerk en meer gebruiken.

 

5. Kledingboetiek

Voor de modebewuste ondernemers onder ons: overweeg een eigen kledingboetiek te openen. Hoewel je voor dit bedrijfsidee wat startkapitaal nodig hebt, kan het succesvol zijn als je de perfecte inventaris en de juiste markt vindt. Concurreren met grote kledingwinkels kan een uitdaging zijn, maar als u een specifieke niche kunt vinden, zoals het starten van een T-shirtbedrijf of een lokale winkel, kunt u uw creativiteit gebruiken om op te vallen tussen alle andere generieke opties die er zijn.

 

6. Bed en ontbijt

Woont u in een interessante toeristische bestemming? Heeft je huis een gastenverblijf, schoonmoedersuite of zelfs gewoon een logeerkamer? Hou je ervan om te koken en gasten te vermaken? Zo ja, dan is een van de beste ideeën voor een kleine onderneming voor u wellicht om van uw huis uw eigen B&B te maken. Sites zoals VRBO en AirBnB hebben het gemakkelijker dan ooit gemaakt om uw huis te verkopen aan reizigers in nood, en u kunt zelfs nieuwe vrienden maken langs de weg.

 

7. Food truck

Food trucks zijn enorm populair, vaak bieden ze unieke, speciale voedingsmiddelen die vaak niet zo gemakkelijk te verkopen in bakstenen en mortel restaurants. Neem het beroemde knoedelrecept van je moeder of je vreemde dessertidee en ga op weg naar lokale evenementen, boerenmarkten, je plaatselijke stadsplein, grote bedrijfscomplexen tijdens de lunchdrukte – overal waar je een publiek kunt aantrekken. Houd in gedachten dat om een foodtruck te runnen, je meestal moet voldoen aan een speciale set van verordeningen en veiligheidsnormen, dus neem contact op met uw lokale gezondheidsdienst om te bepalen wat uw mobiele restaurant zal vereisen.

 

8. Restaurant of café

Als je echt culinair (en ondernemend) ambitieus bent, is het misschien wel je ultieme droom om je eigen delicatessenzaak, eetcafé, café of full-service restaurant te openen. Hoewel het beginnen van een restaurant een van de meest uitdagende, riskante en dure zakelijke ideeën op onze lijst is, kan de beloning groot zijn voor degenen die bereid zijn om er het werk in te steken. Als u een veiliger  wilt wagen dan uw eigen restaurant vanaf nul te beginnen, overweeg dan het openen van een franchise van een gevestigde restaurantketen, en pluk de vruchten van een reeds populair merk.

 

9. Ambachtelijke brouwerij

Ambachtelijke brouwerijen, ook wel microbrouwerijen genoemd, zijn booming in de Verenigde Staten – 98% van de brouwerijen in de VS is in handen van een onafhankelijke brouwerij. Dus als je in je garage hebt geknutseld met het brouwen van bier, kan het officieel noemen en het openen van een microbrouwerij een geweldige manier zijn om je hobby te gelde te maken.

 

10. Ijszaak

Als je niet klaar bent om te investeren in een volledig restaurant of café, of, aan de andere kant, gewoon een enthousiasme hebt voor zomerse traktaties, zou je kunnen overwegen je eigen ijswinkel te openen. IJssalons zijn het perfecte idee voor een bedrijfje in een kleine stad – vooral succesvol in de zomer. Hoewel je wat financiering nodig hebt om dit soort onderneming op te starten, zal het zeker een minder grote lift zijn dan sommige andere food-service bedrijven.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/