Retro petrol
Image default
Tuin en buitenleven

Serres

Als je er de ruimte voor hebt raden we iedereen van harte om voor serres te kiezen, want het verandert de manier van waarop je de tuin gebruikt compleet. Door de serre zal je zeker vaker in de tuin gaan zitten om te genieten van het uitzicht en het geeft je ook hier de ruimte voor.

De meeste mensen die ervoor kiezen om serres te laten bouwen doen dit omdat ze meer ruimte nodig hebben in het huis. Het laten bouwen van serres is dan ook een goede optie hiervoor, want het geeft niet veel overlast en de bouwwerkzaamheden worden snel afgerond. Voor het bouwen van de serres zijn er bovendien ook niet allemaal verschillende soorten vergunningen nodig.

Het laten uitbouwen van de woonkamer of keuken kan al heel makkelijk met serres. Zo wordt de serre als het ware de verlenging van de woonkamer of keuken. Je bepaalt als klant natuurlijk helemaal zelf hoe groot de serres worden en waar het wordt gebouwd. Je kunt hier zelfs ontwerpen voor laten maken, zodat je kunt zien hoe het eruit komt te zien.

Je zit dan ook nergens aan vast wanneer je een ontwerp of offerte aanvraagt, pas wanneer je de contract tekent ben je tot iets verplicht.

  1. goes-serres.nl/
  2. homedeal.nl/