Retro petrol
Image default
Aanbiedingen

Rijschool Uniek

 

Wil je de weg op, maar heb je nog geen rijcertificaat op zak? Rijschool Uniek heeft dan precies wat je nodig hebt. Bij rijschool Leiden kan je goedkoop jouw rijbewijs halen. Het maakt niet uit met welk voertuig je overweg wilt. Je kan bij Rijschool Uniek namelijk autorijlessen volgen, motor leren rijden en met een bromfiets overweg te leren gaan. Wat je keuze ook is, bij ons vind je gekwalificeerde rijinstructeurs voor ieder voertuig.

Een instructeur van onze autorijschool zal jou bijvoorbeeld tijdens de gehele opleiding begeleiden met het omgaan van een auto. Ingeval je voor een spoedcursus kiest heb je binnen een maand je rijbewijs B op zak. Met de rijlessen op maat ben je goedkoop uit. Hieronder lees je meer over de verscheidene opties die Rijschool Uniek je te bieden heeft.

Spoedcursus autorijschool

Een goedkope spoedcursus halen bij Rijschool Uniek is verstandig wanneer je geen tijd hebt om te wachten. Behaal je theorie examen in een oogwenk en ga direct aan de slag met het opdoen van cruciale rijervaring achter het stuur. Onze autorijschool stoomt jou op die manier in een rap tempo klaar waarna je, om honderd procent zeker te zijn dat je slaagt, een oefenexamen kunt volgen. Je gaat dan volledig voorbereid het officiële praktijkexamen toegemoet. Bij Rijschool Uniek doe je met een spoedcursus slechts 28 dagen om je rijbewijs B te behalen.

Overige rijopleidingen

Naast het behalen van het autorijbewijs biedt Rijschool Uniek nog andere rijopleidingen aan. Zo kan je leren rijden op een motorfiets waar je een speciale behendigheids test voor moet afleggen dat het AVB heet, het voertuigbeheersing examen. Volgens doe je het verkeersdeelneming examen en dan heb je het rijbewijs A op zak. Om het bromfiets rijbewijs in een dag te halen kun je bij Rijschool Uniek een goedkope spoedcursus aanvragen waarna je na één dag al in staat bent om je bromfiets certificaat te halen.