Retro petrol
Image default
Sport

Personal training zonder paining, hey!

Hallo sportman of sportvrouw of sportmens, bent u op zoek naar een personal training in Arnhem voor voordelige tarieven, zoek dan niet verder want bij ons bent u aan het goede adres. Wij zijn de personal trainers in Arnhem met de voordeligste tarieven als het aankomt op personal training. Personal training in Arnhem tarieven zijn vaak niet voordelig want Arnhem is een dure stad. Hier willen wij verandering in brengen, ten minste op het gebied van personal training tarieven in Arnhem. Wij vinden dat iedereen fit moet kunnen zijn ook in Arnhem. Een ieder heeft recht op een gezond en bewegend lichaam en niet iedereen kan dat zelf, vandaar dus een personal training programma in Arnhem met goede tarieven. 

Trainers met ervaring van alle markten thuis

Wilt u dat buikje wegwerken, uw rug sterker maken? Daar hebben wij verschillende trainers en personal training programma’s voor. Wilt u juist meer spiermassa opbouwen maar onder een bepaald gewicht blijven, daar hebben we dan ook weer een programma voor. Dit is vooral handig voor boksers of andere vechters die veel kracht willen behouden maar bijvoorbeeld voor wedstrijden onder een streefgewicht moeten blijven voor de regels rondom de wedstrijd. Wellicht wilt u gaan hardlopen met een beetje yoga en mindfulness, ook hiervoor hebben wij de juiste training en trainers, onze trainers hebben allemaal jarenlang ervaring met veel verschillende sporten en daarom kunt u hier terecht voor al uw wensen, wat dan ook. 

Ieder lichaam anders

Ieder zijn lichaam is toch weer een beetje, of heel erg, anders. Daarom letten wij ook op uw wensen, capaciteiten en wat comfortabel is voor uw lichaam. Wilt u bijvoorbeeld fitter worden en veel cardio doen maar heeft u bijvoorbeeld slechte knieën dan zullen wij u afraden om te gaan hardlopen. Ook in water zijn onze trainers heel bevoegd om u naar uw bestemming te helpen van revolutionaire fitheid.