Retro petrol
Image default
Aanbiedingen

Ontdek of de autolock verzenddoos iets voor jouw bedrijf is

Als je een webshop hebt en vaak producten verzendt, weet je dat het inpakken van producten in dozen kan veel tijd kosten. Eerst moeten de dozen worden gevouwen en daarna worden dichtgeplakt. Dit moet nauwkeurig gebeuren, anders bestaat er de kans dat de doos opengaat tijdens de verzending en de producten kwijtraken of beschadigen. Wil je graag tijd besparen bij het inpakken van pakketten? Dan is een autolock verzenddoos een goede optie. Ben je benieuwd naar de voor en nadelen? Lees dan verder en kom erachter! 

 

De voordelen 

Het grote voordeel van de autolock verzenddoos is de tijd die je er mee bespaard. Een autolock verzenddoos is een doos die automatisch sluit aan de onderzijde als de doos wordt uitgevouwen. Hierdoor is de doos drie keer sneller om op te zetten dan een standaard doos. Dit bespaart uiteindelijk veel op de personeelskosten. Een ander voordeel aan deze doos is de anti-diefstalbodem, waardoor het niet mogelijk is om een hand tussen de randen door te steken. 

 

De nadelen 

Naast voordelen, zijn er ook nadelen. Het nadeel is het gewicht van de doos. De dozen zijn door de dubbele bodem namelijk iets zwaarder. Ook is de autolock verzenddoos duurder is dan een reguliere verzenddoos. Als je de personeelskosten die je hiermee bespaart ervan aftrekt, ben je uiteindelijk goedkoper uit. 

 

Ontdek de mogelijkheden 

Nu je de voor- en nadelen van de autolock verzenddozen weet, kun je zelf beslissen of het een goede optie is voor jouw bedrijf. Wil je weten welke formaten er verkrijgbaar zijn? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek het ruime assortiment aan verzendmaterialen. Naast verzenddozen, verkoopt deze partij ook winkelmateriaal en geschenkverpakkingen. Wil je meer informatie over een product? Neem dan contact op en laat je adviseren over de mogelijkheden. 

 

https://www.rotimshop.nl/