Retro petrol
Image default
Bedrijven

Milieuvriendelijke shampoo bar kokos kopen: snel in huis!

Als u een milieuvriendelijk en heerlijk alternatief zoekt voor uw shampoo uit een plastic fles, dan komt u al snel uit bij onze goede shampoo bar kopen. Onze shampoo bar kokos bevat een overvloed aan plantaardige grondstoffen, zoals sheabutter en olijf olie. Dat maakt onze shampoo bar kokos, eigenlijk net als onze andere shampoo bars, toch eigenlijk een uniek product! Onze shampoo bar kokos is speciaal bedoeld voor mensen met ontzettend droog en pluizig haar. Die hebben het meest baat bij het gebruik van onze fantastische, heerlijk geurende, en goedkope shampoo bars.

Gebruik van de shampoo bar kokos

Het gebruik van onze shampoo bar kokos, is net als bij onze andere shampoo bars, erg eenvoudig en makkelijk. Voordat je de shampoo bar gaat gebruiken moet je eerst je haar flink nat maken. Daarna doe je de shampoo bar on een sisal zakje en houd het even onder een warme kraan. Vervolgens wrijf je de shampoo bar een paar keer stevig over je haar, totdat de shampoo bar een heerlijk en rijk schuim gaat  afgeven. Als de shampoo bar genoeg schuim heeft gegeven, dan kun je het sisal zakje aan een badhandoekhaakje ophangen.

Hoe lang doe je met een shampoo bar?

Met de shampoo bar kokos, net als met onze andere shampoo bars, kun je een hele tijd vooruit. Een shampoo bar gaat, bij juist gebruik, een hele lange tijd mee! Gemiddeld is een shampoo bar goed voor zo’n zeventig of zelfs wel tachtig wasbeurten. Dat maakt een shampoo bar ook voordelig in gebruik als je beseft dat shampoo uit een plastic fles goed is voor gemiddeld dertig of hooguit vijfendertig wasbeurten. Daarom zou eigenlijk iedereen een shampoo bar moeten kopen, want shampoo bars zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!