Retro petrol
Image default
Kinderen

Je kind verrassen met de kinderringen

Het verrassen van je kindje is natuurlijk ontzettend leuk. Zo is het ook leuk om het kindje van een ander te verrassen, bijvoorbeeld als opa en oma of bijvoorbeeld als verjaardagscadeautje. Dit kan je dan bijvoorbeeld doen door te kiezen uit een van de vele kinderringen die er worden aangeboden. Met deze ringen maak je het mogelijk om een blijvend cadeautje te geven waar een kindje lang iets aan heeft. Het voordeel van deze kinderringen is dat deze op maat te stellen zijn. Het is natuurlijk zo dat kinderen alsmaar blijven groeien. Als je dan een blijvend cadeau wil geven is het niet zo leuk als de ring na een half jaar of een jaar niet meer past. Deze kinderringen kan je verstellen, zodat het kindje langer met de ring kan doen en niet na een korte tijd alweer een nieuwe ring nodig heeft.

Stellen van de ring

Naast dat het voordeel is dat de ring te stellen valt, komt er ook nog bij kijken dat de ringen allemaal met de hand worden gemaakt en het assortiment alsmaar wordt aangevuld. Iedere maand zal je weer wat nieuwe ringen op de website zien en zal het aanbod van de kinderringen daarmee dus vergroten. Hoe je dit direct kunt zien, is door de nieuwe collectie op de website aan te klikken, maar uiteraard blijft de oude collectie ook nog bestaan.

Zoeken op onderwerp

Je kunt op de website via de zoekfunctie gemakkelijk naar de kinderringen zoeken. Dat wil zeggen dat je alleen maar hoeft in te typen naar wat voor soort ringen je op zoek bent, bijvoorbeeld een vlinder of een beertje of een lieveheersbeestje. Dan zal je de zoekresultaten snel zien en kan je eventueel nog andere sieraden naast de kinderringen bestellen om het plaatje compleet te maken. Een leuk en blijvend cadeautje vind je dus hier!