Retro petrol
Image default
Dienstverlening

Glasplaten in alle soorten en maten: van spiegelglas tot isolatieglas

Een belangrijk onderdeel van elke woning

Glasplaten zijn een belangrijk onderdeel van iedere woning. Op tal van plekken in huis is glas nodig. Niet alleen in ramen en kozijnen, maar ook in deuren, tafels, spiegels en meubilair worden glasplaten gebruikt. En qua soorten is er een enorme keuze: zo kun je denken aan spiegelglas, deurglas, isolatieglas, gehard of veiligheidsglas, triple glas, figuurglas, et cetera. Als je glas zoekt, kies dan voor een aanbieder die veel keuze biedt, scherpe rijzen hanteert en die platen glas op maat kan leveren. Bij ons ben je hiervoor aan het goede adres!

Voordelen van ons kwaliteitsglas

Qua glas kun je alle kanten op. Zoek je bijvoorbeeld goede glasplaten om de woning te isoleren? Dan kun je in ons aanbod terecht voor isolatieglas in allerlei varianten. Het meet populair is tegenwoordig HR++ of HR+++ glas. Dit type glas staat bekend om de hoge isolatiewaarde, waardoor de energierekening direct lager gaat uitvallen. Bij ons kun je deze isolerende glassoorten precies op maat bestellen en naar eigen wens laten afwerken en thuis laten bezorgen. Een interessant voordeel is dat je gewoon online kunt bestellen en daardoor relatief goedkoop uit bent. Wij kopen ons glas namelijk rechtstreeks in bij de fabrikant, werken online waardoor we minder overheadkosten maken en kunnen de prijzen daardoor laag houden. Ten slotte onderscheiden we ons als glasbedrijf van andere aanbieders doordat wij glas niet alleen snel bezorgen, maar ook kunnen leveren in grote hoeveelheden. Heb je bijvoorbeeld een kantoorpand of bedrijfspand die van veel nieuw glas moert worden voorzien? Bij ons bestel je gemakkelijk in grote hoeveelheden de platen glas die je nodig hebt!

Waarom kiezen voor isolatieglas?

Het is aan te raden om te kiezen voor goed isolerende glasplaten. Veel oudere woningen, bedrijven en panden beschikken nog steeds over ouderwets en onvoordelig enkel glas. Terwijl je met isolatieglas al snel tientallen tot honderden euro’s per jaar kunt besparen qua energie. Tegelijk wordt het met isolerend glas in huis en in jouw bedrijf een stuk aangenamer. Het is direct gedaan met die vervelende tochtstroom en het wordt gelijk warmer. De cv-ketel kan omlaag, waar ook het milieu je dankbaar voor is.

Laat je verrassen

Bezoek nu onze webshop en bekijk al onze voordelig geprijsde glasplaten online. Heb je vragen, bel dan met onze behulpzame klantenservice. Onze medewerkers helpen je snel en efficiënt, zodat jij de best mogelijke glasplaten kunt kopen!