Retro petrol
Image default
Recreation / Motorcycles

Een verkoopwagen tilt je bedrijf naar een nieuw niveau

Een verkoopwagen tilt je bedrijf naar een nieuw, hoger niveau. Het is waar! Een verkoopwagen die gepersonaliseerd is, jouw bedrijfskarakter uitstraalt kan meer klanten aantrekken, en dat is weer goed voor de centjes. Waar kan je een verkoopwagen ontwerpen en bouwen? Bij InnovaN trailers bv! En wanneer je een verkoopwagen laat ontwerpen en bouwen bij InnovaN, wat zijn dan de mogelijkheden? Dat zullen we nu even vertellen: bij InnovaN is het mogelijk om een verkoopwagen op maat te laten ontwerpen en bouwen, deze verkoopwagen is gepersonaliseerd, past perfect bij jouw bedrijf en is conform jouw wensen gemaakt. Het is ook mogelijk om een verkoopwagen te bestellen, die van een standaardmodel afkomt.

Maatwerk

De duurdere optie is natuurlijk een verkoopwagen laten maken. Er komt een heel team bij kijken, een 3D tekening moet eerst gemaakt worden, we gaan aan de tafel zitten met jou om te kijken hoe we het beste aan jouw wensen kunnen voldoen. Het resultaat is een unieke verkoopwagen die je nergens anders zult zien. Een mooie manier om op te vallen in een markt bijvoorbeeld! We begrijpen echter dat het een kostbare investering is, het mooie dus aan een verkoopwagen is dat de investering vaak terugverdiend wordt met de verkoopwagen!

Een verkoopwagen van een standaardmodel

Gelukkig, voor onze andere klanten, hebben we ook nog een verkoopwagen die van een standaardmodel komt. Ooit een loempiakraam ergens gezien? Valt het je ook op dat die kraampjes allemaal op elkaar lijken? Dat komt omdat ze van hetzelfde standaardmodel komen. Erg goedkoop, maar minder origineel. Benieuwd naar welke standaardmodellen wij hebben voor een verkoopwagen voor jou? Neem een kijkje op onze website! Daar zul je de verkoopwagen zien, die altijd voor loempiawagens gebruikt wordt, de InnovaN Basic. Voor een grotere en betere verkoopwagen kunnen onze klanten kiezen voor de InnovaN Comfort. Tot slot hebben we ons meest luxe verkoopwagen, de InnovaN Markttopper, met glazen vitrines voor het uitstallen voor de lekkerste etenswaren op de markt. Kies voor een verkoopwagen van InnovaN, of het nou op maat is of niet.

Gerelateerde artikelen

Sym scooter kopen Eindhoven

Brommer onderdelen

Vergroot jouw zichtmogelijkheden op de weg