Retro petrol
Image default
Marketing

Autobedrijf Renswoude gaat altijd voor een positieve ervaring

Een positieve ervaring, dat is precies wat je als klant opdoet bij Garage Geurtsen, hét Autobedrijf nabij Renswoude. Telkens wanneer een klant over het algemeen op zoek is naar een specifiek product of dienst, is hij bewust of onbewust toch ook op zoek naar dat kleine beetje extra. Iets extra’s dat hem een speciaal gevoel geeft. Waardoor zijn zoektocht eindigt in een positieve ervaring.

Autobedrijf nabij Renswoude altijd betrouwbaar en professioneel

Hoewel het niet hetzelfde is als het kopen van een kopje koffie of nieuwe kleren, is het kopen van een andere auto zeker een kans voor de professionals van Autobedrijf Geurtsen nabij Renswoude om die positieve ervaring mee te geven. Door de emoties van de klant op de juiste manier aan te boren. Door hun professionaliteit en hun betrouwbaarheid. Het al dan niet kopen van een nieuwe of gebruikte auto moet altijd eindigen in een positieve ervaring. 

Winkelen wakkert emoties aan

Voor veel klanten is winkelen een proces dat gepaard gaat met vele afwisselende emoties. Van het kopen van koffie tot de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, klanten zijn altijd op zoek naar die ervaring die hen het gevoel geeft speciaal te zijn of deel uit te maken van iets unieks. Er is een reden waarom mensen € 2,- of meer betalen voor een kopje koffie. Hoewel de consistentie en kwaliteit van het product waarschijnlijk hoog op de lijst staat, is er meer aan de hand dan dat. Hetzelfde geldt voor de aanschaf van een goede tweedehandse auto. Je gaat niet over één nacht ijs. Want je weet immers nooit van tevoren wat je koopt. Koop je een kat in de zak, of toch dat ene pareltje waar je al maanden naar op zoek was. 

Twee principes

Het leveren van een positieve klantervaring kent twee principes. Ten eerste moet de klant een hoge kwaliteit van dienstverlening krijgen. Ten tweede moeten ze zich goed voelen bij het ondersteunen van het bedrijf. Als beide worden bereikt, heeft de klant een positieve ervaring heeft gehad. En als ze dan ergens het logo zien of de naam Garage Geurtsen horen, geeft ze dan een goed gevoel. Dát is een positieve klantervaring. Waardoor ze jarenlang klant blijven bij dit Autobedrijf nabij Renswoude.